Workshop Healing your Soul


Ce este workshop-ul Healing your Soul?

Healing your Soul este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală. Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, participanții vor experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care permit vindecarea rănilor sufletului, prin explorarea unor evenimente neplăcute din copilarie și prin explorarea altor vieți, trecute sau viitoare care îi influențează sau îi limitează în vreun fel în această viață.

Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat celor care doresc sa exploreze interiorul ființei, spectrul conștiinței și mai ales celor care doresc să învețe instrumente de explorare a conștiinței și de echilibrare emoțională. Prin conștinetizarea a ceea ce suntem noi dincolo de corpul fizic, participanții se pot elibera de credințele limitative, de temeri și frici, de tipare comportamentale nedorite și pot vindeca răni adânci ale sufletului.

Care sunt obiectivele workshop-ului?

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Conștientizarea și vindecarea rănilor create de anumite evenimente din copilările sau alte vieți
 • Instrumente pentru a depași tipare comportamentale nedorite din subconștient
 • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea puterii interioare pentru a vindeca răni din trecut, din alte vieți

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat de Monica Georgescu – Outreach Trainer Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

 • Durata workshop-ului: 1 zi, de la 9:00-18:00.
 • Exerciții incluse în program: 6 exercitii audio de aproximativ 30-40 de minute fiecare și 1 exercițiu practic
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ENGLEZA
 • Locația: online pe ZOOM
 • La workshop vei primi: manuale in format electronic
 • Grupa: 15 locuri
 • Preț : 150 EUR (prețul înclude TVA)

 

Condiții prealabile:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului. Exercițiul nu se ascultă mergând sau atunci când conduceți mașina. Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau formă gravă de depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

Link exercitiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®

 

Condiții prealabile transmisie online:

-Se recomanda logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând optiunea „Join with computer audio„

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata workshop-ului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de șase exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să creeze tipare la nivel fizic, emoțional, mental. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic, emoțional și mental.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă si toți ascultă exercițiile prin căști stereo. Transmisia se va realiza online. După fiecare exerciţiu participanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Beneficiile workshop-ului

Conștientizarea puterii interioare în vindecare

Depășirea tiparelor coportamentale nedorite

Vindecarea rănilor sufletului

Vindecarea copilului interior

Rezolvarea conflictelor relaționale

Depășirea evenimentelor limitative din viață

Vindecarea / echilibrarea emoțională

Explorarea vieților anterioare

Eliberare de  atașamente 

Perspective cu privire la problemele din viață

Eliberarea temerilor și a credințelor limitative

Relaxare fizică profundă

Explorarea și conștientizarea înzestrarilor din această viață

Dezvoltarea intuiției, a percepției

O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Experiența workshop-ului:

Explorare Focus 10 extins

În cadrul workshop-ului participanții învață să acceseze o stare puternică de conștiință în care vor explora un nivel profund al subconștientului, dimensiunea făra timp liniar, conștientizarea timpului simultan în momentul prezent ACUM.

Corpul va fi profund relaxat în același timp mintea va fi treaza și alertă. Undele Hemi-Sync vor conduce participanții într-o calătorie interioară unde vor putea accesa subconștientul și explora evenimente neplăcute din perioada copilăriei care îi influențează în această viață. Vor conștientiza rănile provocate și le vor putea echilibra/vindeca emoțional. Iar prin explorarea vieților anterioare sau viitoare devin conștienți de aspectele Sinelul Total și de dimensiunea ființei.

Paricipanții vor experimenta și învăța:

 • Cum să activeze puterea interioară pentru vindecare
 • Cum să lucreze cu subconștientul și să depășească tiparele comportamentale nedorite
 • Cum să se conecteze și să exploreze la Sinele Total pentru transformari interioare
 • Tehnici de vindecare emoțională 
 • Cum să obțină cunoașterea Sinelui și să acceseze resursele interioare

Ce spun participanții despre workshop-ul Healing your Soul?

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Vindecă copilul interior, pornește în călătoria descoperirii aspectelor Sinelui Total și află cine ești tu cu adevărat!