Workshop Going Home

Ce este workshop-ul Going Home?

Workshop-ul „Going Home„ este un program care va conduce participanții în călatoria reîntoarcerii „acasă„. Este un program intensiv de dezvoltare personală și spirituală.

Înainte de a începe această călătorie pe Pământ, spiritul nostru exista în alte tărâmuri. Explorarea drumului reîntoarecerii deschide calea bucuriei, a vindecării sufletului și mai ales a conștientizării că există viață, după, viață.

Acest program te ajută să raspunzi la întrebări arzătoare precum:

Există viață după moarte? Daca da, ce va fi ființa mea după ce va trece prin acest proces? Ce există după tranziția din planul fizic?
A trăi în mod conștient astfel de stări te ajută să te eliberezi de frici, temeri, credințe limitative și te ajută să trăiești într-o totală libertate spirituală.

Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, participanții vor experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine. Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat celor care doresc sa exploreze spectrul conștiinței, dimensiunea spirituală a ființei, doresc să integreze părți ale sufletului și mai ales celor care doresc să învețe instrumente de explorare a conștiinței. Prin conștientizarea a ceea ce este ființa dincolo de corpul fizic, participanții se pot elibera de credințele limitative, de temeri și frici, de tipare comportamentale nedorite și mai ales de frica de necunoscut.

Care sunt obiectivele workshop-ului?

Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
Explorarea stărilor de conștiință la granița morții NDE
Explorarea Sinelui Total
Recuperarea parților sufletelor blocate ale ființei
Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat Robert Monroe și Elisabeth Kubler Ross, facilitat  de Monica Georgescu – Outreach Trainer Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®, dezvoltată de Institutul Monroe.

  • Condiții participare – Pot participa la program doar persoanele care au realizat workshop-ul de baza Excursie/Explorarea Conștiinței. Este un modul avansat.
  • Durata workshop-ului: 2 zile, de la 9:00-19:00
  • Exerciții incluse în program: 10 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare
  • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ENGLEZĂ
  • Locația: online pe Zoom
  • Cu ce vei pleca acasă? Cu instrumente de explorare a conștiinței.
  • Grupa: 15 locuri
  • Preț : 230 EUR (prețul înclude TVA)

Condiții prealabile:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului. Exercițiul nu se ascultă mergând sau conducând mașina.

Link exercitiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®.

Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau formă gravă de depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

Condiții prealabile transmisie online:

-Se recomandă logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând optiunea „Join with computer audio„

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata workshop-ului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de zece exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să afle mai multe despre Sinele lor Total. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic si simt ca au o capacitate mai mare de concentrare.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă și toți ascultă exercițiile prin căști stereo. După fiecare exerciţiu participanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Beneficiile workshop-ului

Relaxare fizică profundă
Reducerea stresului
Mai multă energie in fiecare zi
Explorarea stării NDE (near death experience)
Cunoaștere interioară extinsă

Conștientizare extinsă
Vindecarea / echilibrarea emoțională
Meditații îmbunătățite
Mai mare sincronicitate în fiecare zi
Intuiție și creativitate sporită
Perspective cu privire la problemele din viață

Eliberarea temerilor și a credințelor limitative
Acces la îndrumare interioară
Integrarea aspectelor Sinelui Total, părți ale sufletului
O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Experiența celor două zile ale workshop-ului:

Ziua 1 Explorarea stărilor de conștiință extinsă

În prima zi participanții vor explora stări de conștiință extinsă care le vor permite sa acceseze sursa, esența primară a ființei.

Vor accesa dimensiunile non-fizice și vor putea sa comunice cu cei dragi care au părăsit planul fizic.

Călătoriile în infinitul conștiinței îmbogățesc cunoașterea interioară și permit parcipanților să trăiască experiențe profund revelatoare și transformatoare.
Explorarea dimensiunilor non-fizice deschide calea regăsirii de sine și a întelegerii dimensiunilor Sinelui.

În această sesiune participanții vor explora și starea de conștiință, de dincolo de timpul liniar, ce permite explorarea aspectelor Sinelui Total, a vieților anterioare sau viitoare.

Ziua 2 Explorarea tărâmurilor non-fizice

Bazându-se pe experiențele din ziua 1, participanții vor explora Focus 23, tărâmul sufletelor care au făcut tranziția din planul fizic și tărâmul sufletelor pierdute. În această sesiune participanții pot explora prin experiență directă, aspectele Sinelui lor care sunt blocate în acest tărâm.

De asemenea participanții vor explora un nivel de conștiință elevat, înalt, armonios care permite regenerarea sufletului și integrarea aspectelor Sinelui Total, Focus 27.

Ce spun participanții despre workshop-ul Going Home?

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Explorează ființa dincolo de corpul fizic!
„Cea mai mare iluzie este aceea că OMENIREA are limitări!„

Robert A. Monroe