Exploring Out of Body 22-24 mar 2024

Vrei să explorezi ființa dincolo de corpul fizic?

Înscrie-te acum la workshop, locurile sunt limitate!

Te-ai întrebat vreodată cine ești tu? Ce este ființa dincolo de corpul fizic? Te-ai gândit ce se întâmplă cu sufletul tău după ce se termină viața pentru tine?

Dacă ți-ai pus măcar o dată o astfel de întrebare înseamnă, că ești pregătit pentru a explora tărâmurile subtile și multidimensiunile ființei!

Vino alături de noi dacă simiți că ești pregătit pentru o experiență transcedentală! Cunoașterea directă prin experiență, este cel mai bun profesor!

Începe călătoria descoperirii misterelor universului, prin călătorii astrale!

Hai alături de noi ca să explorezi infinitul conștiinței!

Exploring Out of Body este un program intensiv de explorare a stărilor de dedublare conștientă, de ieșire din corp Out of Body. Este un program de dezvoltare personală și spirituală.

Programul  conține exerciții Hemi-Sync create de Robert Monroe și William Buhlman, experți în explorare astrală. În cadrul programului vei experimenta unde cerebrale specifice pentru pregătirea stării de extracorporalizare, vei învăța toate ingredientele necesare pentru atingerea stărilor Out of Body și vei învăța cum să devii un explorator astral.  

Cu ajutorul tehnologiei Hemi-Sync® care folosește binaural beat pentru echilibrarea emisferelor cerebrale, vei explora o stare de conștiintă extinsă și vei învăța tehnici despre cum să experimentezi stări de extracorporalizare, cum să explorezi dimensiunile non-fizice și cum să ramâi conștient pe durata explorărilor.

Prin explorarea conștientă a dimensiunilor non-fizice vei înțelege că ești mai mult decât corpul tău fizic, vei depăși frica de moarte, de necunoscut, vei explora dimensiunea infinită a conștiinței, vei dobândind libertatea spirituală.

Ce vei dobândi dacă participi?

 • Conștientizarea corpurilor subtile energetice

 • Depășirea barierelor care limitează explorarea non-fizică

 • Acces la îndrumare interioară

 • Sporirea capacității concentrării și a lucidității din starea OBE

 • Stăpânirea tehnicilor de ieșire din corp
 • Întelegerea și explorarea legilor din dimensiunea non-fizică

 • Depășirea fricii de moarte, de neant, de înălțime, de necunoscut  

 • Expansiunea conștientizării nivelelor extinse ale conștiinței

 • Dinamizarea chakrelor

 • Conștientizarea stării de vis și transformarea visului într-un vis lucid

 • Explorarea stării de prezență simultană a conștiinței  în mai multe locații

 • Dezvoltarea intuiției, a percepției

 • O mai bună cunoaștere a Sinelui

Detalii program

This is the heading

Durata program 2,5 zile. Vineri 22 martie 17:30 - 21:00, sâmbătă 9:30 -18:30, duminică 9:30:18-30

This is the heading

Exerciții incluse în program: 13 exercitii audio Hemi-Sync de aproximativ 45-50 de minute fiecare și 9 exerciții practice

This is the heading

Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ENGLEZĂ

This is the heading

Locația: online pe zoom

This is the heading

La workshop vei primi: manuale în format electronic

This is the heading

Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.

This is the heading

Grupa: 15 locuri

This is the heading

Preț: 280 EUR taxe incluse.

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Sunt Monica, un călător dedicat căutării personale și vindecării interioare. Cu o vastă experiență în dezvoltarea personală și spiritualitate, mă dedic îndrumării celor ce doresc să-și exploreze ființa și să atingă un nivel mai înalt de conștiință și armonie.

Ca și consilier de dezvoltare personală, am ajutat numeroase persoane să navigheze prin emoții și blocaje, încurajându-le să-și descopere resursele interioare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Fiind trainer acreditat la Monroe și HeartMath Institute, am inspirat pe alții să-și exploreze capacitățile și să-și descopere puterea interioară, învățând tehnici pentru gestionarea stresului și cultivarea stării de coerență interioară.

Iar ca hipnoterapeut, ajut oamenii în procesul de vindecare și transformare folosind tehnici de hipnoză precum regresii și sugestii hipnotice.

În anul 2009 am avut prima mea experiență spirituală care a schimbat cursul vieții mele și mi-a oferit răspunsuri la întrebarea CINE SUNTEM NOI? Experiența a inclus și o “ieșire din corp” (OBE – out of body experience), iar de atunci explorez și experimentez acest fenomen pentru a atinge stări cât mai profunde ale conștiinței. A fost momentul când am aflat despre Monroe Institute, lider mondial în cercetarea experiențelor și stărilor de înaltă conștiință, și despre moștenirea lui Robert Monroe lăsată omenirii. Practic, Bob a fost ca un ghid pentru mine, pentru că m-a ajutat prin intermediul informațiilor împărtășite în cărțile sale să ating experiențe spirituale mult mai profunde. Timp de aproape 14 ani am explorat dimensiuni non-fizice prin OBE și am încercat să înțeleg din ce în ce mai adânc ființa umană.

Practica mea personală se bazează pe yoga, theta healing, mindfulness și meditații Hemi-Sync, care mă ajută să trăiesc în prezent cu conștientizare și claritate. De asemenea, pasiunea mea pentru astrologie mă ghidează în înțelegerea influențelor cosmice asupra vieții noastre.

Cu fiecare întâlnire, mă angajez să fiu un îndrumător și o sursă de susținere pentru cei ce își doresc să călătorească către autodescoperire și vindecare. Sper să aduc lumină și speranță în inimile celor ce caută armonie și echilibru interior.

Cu drag,

Monica