Workshop Excursie modul avansat

Modul online - Dezvoltare Personală


Ce este workshop-ul Excursie modul I avansat - Dezvoltare Personală?

Workshop-ul „Excursie modul  avansat – Dezvoltare Personală„ este programul explorare a subconștientului dezvoltat de Institutul Monroe prin care, de peste 40 de ani, mii de participanți au explorat si activat puterea interioară a ființei lor.

Programul va conduce participanții  într-o profundă călătorie în subconștientul lor și le va oferi instrumente de dezvoltare personală pentru a dobândi mai mult control asupra trăirilor lor și oportunitatea  de a explora și activa potențialul latent din ei.

Programul de Dezvoltare Personală este un modul avansat de explorare a conștiinței.

Acest program este o continuare a workshop-ului Excursie/Explorarea Conștiinței, iar realizarea workshop-ului Excursie/Explorarea Conștiinței este o condiție necesară pentru participarea la acest program avansat.

Explorările stărilor de conștiință exstinsă le vor permite participanților să dezvolte noi abilități mentale, abilități de echilibrare emoțională și control a trăirilor, oferindu-le astfel posibilitatea creării unei vieți mai împlinite, mai fericite și plină de satisfacții.

În acest modul sunt învățate instrumentele de baza – Human Plus pentru a explora Canalul de Access Focus 11, starea Focus 11 fiind un nivel profund al subconștientului în care participanții pot accesa și transforma tiparele nedorite, credințele limitative și pot crea funcții rapide prin care vor declanșa diverse stări pozitive sau vor îmbunătăți anumite abilitiăți și procese precum: concentrare, atenție, memorare, aducere aminte, relaxare, starea de bucurie, de pace și starea de calm activ.

Human Plus® sau H-Plus® este un mijloc de a folosi imensa putere a subconștientului pentru a gestiona schimbările din viața de zi cu zi. Fiecare titlu H-Plus conține combinații precise de frecvențe Hemi-Sync® care vor atrage cu blândețe participanți într-o stare extraordinar de receptivă, creierul funcționând ca un întreg, având emisferele cerebrale echilibrate, în timp ce va deschide canalul de accescanalul de comunicare la toate nivelurile de conștientizare – mental, fizic și emoțional.

Prin proiectare, canalul de acces este deschis în timpul fiecărui exercițiu, permițându-le paricipanților învețe o comandă funcțională diferită (funcție scurtă, notă verbală), de la controlul poftei de mâncare până la creșterea energiei. După ce funcțiile de comandă au fost codificate în timp ce canalul de acces era deschis, vor putea fi apelate sauactivate în orice moment, la cerere, în situații de viață de zi cu zi. Seria H-Plus este un altfel de instrument care ajută participanții să exploreze  noi niveluri ale  libertății personale și a modificarilor stărilor de conștiință.

Reechilibrarea emoțională este întărită cu exerciții ghidate care conțin forme de simbolism care pot vorbi clar acelei părți din noi care stochează amintiri profunde, frici sau abilități latente, invitându-le să apară, să fie conștientizate.

Pentru a îndeplini scopul unei vieți mai împlinite, programul include instrumente speciale pentru a crea noi tipare în viața noastră ușor și simplu în Focus 12.

Prin exercițiile de imagerie ghidate sunt explorate stări de conștiință extinsă care conduc participanții în călătorii în infinitul conștiinței dobândind astfel o mai bună cunoaștere a Sinelui Total.

Workshop-ul Excursie Avansat – este susținut online pe Zoom. Este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală.

Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, participanții vor experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine. Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat  explorării nivelului Focus 11 – canalul de acces al subconștientului.

 

Care sunt obiectivele workshop-ului?

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Învățarea unor intrumente de control și modificare a stărilor emoționale
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
 • Învățarea unor tehnici de îmbunătățire a memoriei, a concentrării, a atenției
 • Învățarea unor instrumente de îmbunătățire a procesului respirației, circulației sângelui
 • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat de Institutul Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

 • Condiții prealabile participare: Pot participa doar persoanele care au realizat programul de baza Excursie/Explorarea Conștiinței/Gateway. Este modulul I Excursie Avansat.
 • Durata workshop-ului: 2 zile, de la 9:00-18:00
 • Exerciții incluse în program: 12 exercitii audio de aproximativ 40-45 de minute fiecare 
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: online pe Zoom
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu instrumente practice de explorare a conștiinței și mai ales de activare a puterii interioare: mai mult focus, mai buna concentrare, mai mult echilibru emoțional, mental.
 • Grupa: 12 locuri

Condiții prealabile:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului. Exercițiul nu se ascultă mergând sau conducând mașina.

Link exercitiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®.

Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau formă gravă de depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

 

Condiții prealabile transmisie online:

-Se recomandă logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând optiunea „Join with computer audio„

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata workshop-ului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de 12 exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să afle mai multe despre Sinele lor Total. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic si simt ca au o capacitate mai mare de concentrare.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă și toți ascultă exercițiile prin căști stereo. După fiecare exerciţiu participanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Beneficiile workshop-ului

Relaxare fizică profundă

Mai mult focus și putere de concentrare

Calitate și claritate mentală

Îmbunătățirea memoriei

Mai mult control asupra stărilor emoționale

Rezolvarea eficientă a problemelor

Transformare tipare emoționale limitative

Antrenarea creierului

Meditații îmbunătățite

Mai mult control asupra dependențelor

Intuiție și creativitate sporită

Gestionarea situațiilor stresante

Creșterea rezilienței emoționale

Concentrare sporită și capacitate de învățare

O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Experiența celor două zile ale workshop-ului:

Ziua 1, explorare Focus 10 și Focus 11

În prima zi, participanții vor revizita starea Minte trează/Corp adormit prin explorarea avansată a nivelului Focus 10, așa cum a fost numit de Robert Monroe. Este o explorare liberă a conștiinței în care ei vor învăța cum să călătorescă conștient în dimensiunile non-fizice.

De asemenea, vor experimenta  Canalul de Acces focus 11 – starea Focus 11, în care vor accesa profund subconștientul și vor învăța tehnicile de baza de access focus 11 și cum pot fi ele folosite în viața de zi cu zi fără ajutorul tehnologiei Hemi-Sync.

Paricipanții vor experimenta și învăța:

 • Cum să treacă rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să treacă rapid în starea Focus 11 – accesul rapid la subconștient, pentru a face transformări sau pentru a modifica imediat o stare emoțională
 • Cum să accelereze procesul de învățare, memorare, atenție și concentrare
 • Cum să practice tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să obțină cunoașterea Sinelui și să acceseze resursele interioare

Ziua 2, explorare Focus 11 și Focus 12

Bazându-se pe experiențele din ziua 1, participanții vor explora Focus 11 si vor continua să învețe intrumente de control a stărilor emoționale, de control a dependențelor, de eliberare emoțională, de îmbunătățire a procesului respirației și a circulației sângelui.

Vor revizita Focus 12, starea de conștiință exstinsă în care vor putea reprograma tipare vechi, limitative la nivel emoțional, mental și fizic. Participanții vor avea oportunitatea de a modela o nouă versiune a Eului lor.

De asemenea vor accesa stări de conștiință extinsă care le vor permite explorarea tărâmurilor non-fizice și a Sinelui Total. 

Ce spun participanții despre workshop Excursie modul avansat - Dezvoltare Personală?


Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Explorează conștiința și dobandește libertatea spirituală! Cel mai bun învătător este experiența, obișnuia Robert Monroe să spună participanților!
„Cea mai mare iluzie este aceea că OMENIREA are limitări!„

Robert A. Monroe