Workshop Excursie

Ce este workshop-ul Excursie?

Workshop-ul „Excursie„ este programul de bază al Institutului Monroe prin care, de peste 40 de ani, mii de participanți au experimentat o fascinantă călătorie în infinitul conștiinței. Cunoașterea dobândită în urma participării la acest workshop nu se poate exprima în cuvinte, deoarece explorarea conștiinței este dincolo de cunoașterea mentală și rațională. Participanții vor cunoaște mult mai mult despre Sinele Total și vor reuși să înțelegă nivelurile subtile ale ființei.

Workshop-ul Excursie, este varianta anterioară a workshop-ului Explorarea Conștiinței, susținut online pe Zoom. Este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală.

Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, participanții vor experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine. Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat celor care doresc sa exploreze spectrul conștiinței, dimensiunea spirituală a ființei, corpurile energetice și mai ales celor care doresc să învețe instrumente de explorare a conștiinței. Prin conștientizarea a ceea ce este ființa dincolo de corpul fizic, participanții se pot elibera de credințele limitative, de temeri și frici, de tipare comportamentale nedorite și mai ales de frica de necunoscut.

În acest workshop nu este inclus exercițiul pregătitor pentru experimentarea stării OBE – Out of Body experience.

Care sunt obiectivele workshop-ului?

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
 • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat de Institutul Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

 • Durata workshop-ului: 2 zile, de la 9:00-18:00
 • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: online pe Zoom
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
 • Grupa: 12 locuri
 • Preț : 200 EUR (prețul înclude TVA)

Condiții prealabile:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului. Exercițiul nu se ascultă mergând sau conducând mașina.

Link exercitiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®.

Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau formă gravă de depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

 

Condiții prealabile transmisie online:

-Se recomandă logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând optiunea „Join with computer audio„

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata workshop-ului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de opt exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să afle mai multe despre Sinele lor Total. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic si simt ca au o capacitate mai mare de concentrare.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă și toți ascultă exercițiile prin căști stereo. După fiecare exerciţiu participanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Beneficiile workshop-ului

Relaxare fizică profundă

Calitate și claritate mentală

Reducerea stresului

Mai multă energie in fiecare zi

Somn îmbunătățit

Rezolvarea eficientă a problemelor

Conștientizare extinsă

Vindecarea / echilibrarea emoțională

Meditații îmbunătățite

Mai mare sincronicitate în fiecare zi

Intuiție și creativitate sporită

Perspective cu privire la problemele din viață

Eliberarea temerilor și a credințelor limitative

Acces la îndrumare interioară

Concentrare sporită și capacitate de învățare

O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Experiența celor două zile ale workshop-ului:

Ziua 1, explorare Focus 10

În prima zi, participanții învață să acceseze o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca fiind Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control complet și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este poarta pentru accesarea multor altor stări de conștiință. Paricipanții vor experimenta și învăța:

 • Cum să treacă rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să practice tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să elibereze blocajele energetice și să experimenteze vindecarea
 • Cum să obțină cunoașterea Sinelui și să acceseze resursele interioare

Ziua 2, explorare Focus 12

Bazându-se pe experiențele din ziua 1, participanții învață să acceseze Focus 12, acest nivel fiind asociat de Bob cu o „stare  de conștiință extinsă”. Focus 12 este o stare ideală pentru a primi răspunsuri la întrebări, a rezolva și a explora probleme/soluții la probleme. Fiecare persoană poate stabili o legătură cu propria sa înțelepciune interioară, cu sinele, astfel încât informațiile și perspectivele să poată fi primite de la o sursă profundă de „cunoaștere” care există dincolo de mintea conștientă. Participanții vor experimenta și vor învăța instrumente și tehnici suplimentare care pot fi  practicate pentru a continua explorarea conștiinței și pentru aplicarea lor de zi cu zi.

Ce spun participanții despre workshop-urile Excursie și Explorarea Conștiinței?


Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Explorează conștiința și dobandește libertatea spirituală! Cel mai bun învătător este experiența, obișnuia Robert Monroe să spună participanților!
„Cea mai mare iluzie este aceea că OMENIREA are limitări!„

Robert A. Monroe