Workshop Exploring Higher Self

Awakening


Ce este workshop-ul Exploring Higher Self?

Exploring Higher Self este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală, de explorare a nivelurilor profunde ale Sinelui Total.

Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, participanții vor experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine, a îmbunătățirii vieții, a creșterii nivelului de conștientizare a ceea ce suntem ca și ființe.

Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat celor care doresc sa exploreze interiorul ființei, spectrul conștiinței,  și mai ales celor care doresc să exploreze Sinele Total. Prin conștientizarea a ceea ce suntem noi dincolo de corpul fizic, participanții  pot explora niveluri extinse ale conștiinței, pot crește nivelul de conștientizare a dimensiunii lumii interioare, pot învăța tehnici de centrare și conectare cu Sinele Total.

Experiența workshop-ului:

Explorare a stărilor extinse ale conștiinței

La workshop participanții învață să acceseze  un nivel profund al conștiinței care permite conștientizarea și explorarea aspectelor Sinelui Total.

Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează.

Fiecare persoană este în control complet și poate lua decizii conștiente.

Paricipanții vor experimenta și învăța:

 • Cum să intre într-o stare de echilibru interior și cum să exploreze diverse situații din viața lor, din perspectiva Sinelui Total 
 • Cum să ridice nivelul de vibrație pentru a transcende mintea și a explora interiorul ființei
 • Cum să acceseze ghizii, înțelepciunea interioara pentru a primi mesaje importante pentru ei
 • Cum să elibereze emoții negative, blocajele energetice și să experimenteze vindecarea relațiilor
 • Cum să obțină cunoașterea Sinelui Total și să acceseze resursele interioare

Beneficiile workshop-ului

Your text goes here. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Relaxare fizică profundă

Calitate și claritate mentală

Reducerea stresului

Re-energizare, echilibru interior

Somn îmbunătățit

Your text goes here. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Conștientizare extinsă a Sinelui Total

Meditații îmbunătățite

Intuiție și creativitate sporită

Perspective cu privire la problemele din viața de zi cu zi

Your text goes here. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Acces la îndrumare interioară

Centrare și explorare un nivel profund al subconștientului

O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Care sunt obiectivele workshop-ului?

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Conștientizarea și utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
 • Utilizarea instrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat de Monica Georgescu, trainer al Institutul Monroe având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

 • Durata workshop-ului: 2 zile, de la 9:00-19:00
 • Exerciții incluse în program: 9 exercitii audio de aproximativ 40 de minute fiecare
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ENGLEZĂ
 • Locația: online pe ZOOM
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu instrumente pentru explorarea conștiinței
 • Grupa: 12 locuri
 • Preț : 300 EUR (prețul înclude TVA)

 

Condiții prealabile:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului.

Exercițiul nu se ascultă mergând sau atunci când conduceți mașina.

Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau formă gravă de depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

Link exercițiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®

 

Condiții prealabile transmisie online:

-Se recomanda logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând opțiunea „Join with computer audio„. Este necesar să fie setată opțiunea stereo la zoom.

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata workshop-ului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de nouă exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să afle mai multe despre Sinele lor Total. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic si simt ca au o capacitate mai mare de concentrare.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă și toți ascultă exercițiile prin căști stereo. După fiecare exerciţiu participanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Ce spun participanții despre workshop-ul Exploring Higher Self?


Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Explorează conștiința și dobandește libertatea spirituală! Devino propriul tău maestru, accesează și explorează sinele, fii conștient de puterea ta interioară!