Antrenează-ți creierul. Gestionează stresul zilnic. Crește-ți reziliența emotională.

Workshop

Explorarea Conștiinței

23-24 septembrie în București

Descoperă cum poți obține o stare relaxantă, revigorantă energetic, echilibrată emoțional și explorează stări meditative profunde în doar câteva minute.

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite

Oamenii în ziua de azi se confruntă cu o problemă reală. Deși au uneori capacitatea de a gestiona stresul de zi cu zi, nu găsesc acea metodă rapidă care îi poate ajuta să-și crească reziliența emoțională și să facă față stresului în fiecare zi.

Sunt prea multe opțiuni, unele fără rezultate concrete, altele cer prea mult timp, ceea ce îi frustrează.

Cu tehnnologia Hemi-Sync îți poți echilibra emisferele cerebrale și îți poți modifica rapid stările de conștiință. Poți elimina stresul în doar câteva momente.

Institutul Monroe este institut de cercetare și educație, lider mondial cu peste 5 decenii de experiență în cercetarea conștiinței extinse. Institutul a brevetat tehnologia Hemi-Sync, o metodă revoluționară prin care poți atinge o stare de coerență superioară la nivelul creierului, o stare de bază pentru echilibrul emoțional, mental și fizic.

Așa va arăta harta creierului tău dacă vei participa la programul Explorarea Conștiinței!

Ce este Hemi-Sync?

Hemi-Sync® (prescurtarea de la Hemispheric Synchronization – „sincronizarea emisferelor”) este o tehnologie de ghidare audio care te conduce de la starea de veghe la relaxare profundă, la stări de conștientizare extinse și, în final, la dimensiuni neexplorate ale conștiinței. Hemi-Sync® folosește semnale audio complexe, multistratat, care acționează împreună pentru a crea o rezonanță la nivelul creierul, prin modificarea tiparelor predominate a undelor cerebrale cu scopul de a induce stări specifice de conștiință extinsă.
Cu tehnologia Hemi-Sync® ambele emisfere ale creierului sunt aduse într-o stare de sincronizare, astfel încât ele pot lucra eficient împreună într-o stare coerentă, integrată la nivelul creierului.
Tehnologia Hemi-Sync® vă permite să accesați ușor, rapid și în siguranță și să mențineți stări specifice de conștiință pentru perioade îndelungate de timp.

Înscrie-te acum la workshop și experimentează echilibrarea emisferelor cerebrale!

23-24 sept în București, locuri limitate!

Data limită de înscriere 15-sept-2023

Ce este Workshop-ul EXPLORAREA CONȘTIINȚEI?

Este un program experiențial, intensiv, dezvoltat cu tehnologia HEMI-SYNC®, parcurs de mii de participanți din întreaga lume care te ajută să:

explorezi stări de conștiință extinsă
accelerezi evoluția ta spirituală
cunoști esența ta dincolo de corpul fizic
antrenezi creierul șiechilibrezi emisferele cerebrale
amplifici energia și să-ți ridici vibrația
experimentezi meditații profunde
te echlibrezi emoțional, mental și fizic
sporești creativitatea și intuiția
 înțelegi propriul sistem energetic și metodele prin care să-l amplifici
explorezi convingerile limitative și să înveți să le depășești
înveți o metodă pentru explorarea în afara corpului, Out of Body 
explorezi Sinele Total și să pornești pe calea regăsirii de sine

Vino alături de noi la acest program autentic și descoperă puterea transformatoare a explorării conștiinței!

Detalii program:

Durata: 2 zile, de la ora 09:00-18:00
8 exercitii audio de aprox 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
Locația: la sală în București
La program vei primi: manuale, echipamente audio
Grupa: 10 locuri

1 exercițiu audio Hemi-Sync cu frecvențele experimentate

Voucher 200$ pentru un program de la institut

 

 Preț workshop: 150 EUR

 
 

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite

În cadrul programului, pentru un timp scurt, vei putea să monitorizezi undele cerebrale și predominanța emisferelor cerebrale, înainte și dupa exerciții. În urma informațiilor obținute, îți vei putea crea un program de dezvoltare pentru un anumit profil de unde cerebrale.

Undele cerebrale și Hemi-Sync®

Ce sunt undele cerebrale si cum te infulențează? Cum poți controla stările tale accesând frecvența potrivită?

Undele cerebrale sunt impulsuri electrice pe care creierul tău le produce în urma activității cerebrale. S-a dovedit științific că fiecare frecvență cerebrală îți influențează starea pe care o ai și implicit activitățile tale zilnice.

De ce? Pentru că fiecare frecvență pe care vibreaza creierul, te ajută să accesezi și să controlezi mai bine stările tale emoționale, mentale, astfel încât să îți poți păstra echilibrul. În urma activității neuronilor, se creează un câmp electromagnetic în jurul creierului și acesta funcționează ca un radar: emite și recepționează. Acest câmp se amplifică sau se reduce, prin transmiterea de informații prin rețelele neuronale.

Este foarte important să cunoaști aceste unde cerebrale pentru ca ele îți pot influența emoțiile, gândurile, sentimentele și stările de conștiință.

Hemi-Sync® îți permite nu numai să atingi o stare de coerență superioară a creierului, ci și să accesezi diferite stări de conștiință extinsă. Experimentând  această tehnologie care utilizează bătăi binaurale (binaural beat), vei avea ocazia să fii influențat de frecvențele aflate sub pragul auzului uman (aproximativ 20-40 Hz).

Dacă percepi un ritm binaural de 4-Hertz, undele creierului pot intra în această frecvență joasă (sub pragul auditiv) care se află la granița dintre categoriile de unde cerebrale theta și delta. Robert Monroe a creat Hemi-Sync® ca un mix de frecvente compatibile cu creierul. Exercițiile pot include simultan unde delta (pentru relaxare profundă), theta (o stare extinsă pentru explorare, access la subconștient), alpha (o punte între mintea conștientă și subconștient) și beta (starea de conștiință de veghe).

Hemi-Sync® este o tehnologie atestată științific și clinic!

Vei experimenta în doar câteva minute stări de conștiință extinsă, transcedentale care fără Hemi-Sync® pot necesita ani de practică!

Beneficiile pe care le obții prin antrenarea creierului

Relaxare fizică profundă
Calitate și claritate mentală
Reducerea stresului
Mai multă energie în fiecare zi
Somn îmbunătățit
Rezolvarea eficientă a problemelor
Conștientizare extinsă
Vindecarea / echilibrarea emoțională
Meditații îmbunătățite
Mai mare sincronicitate în fiecare zi
Intuiție și creativitate sporită
Perspective cu privire la problemele din viață
Eliberarea temerilor și a credințelor limitative
Acces la îndrumare interioară
Concentrare sporită și capacitate de învățare
O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite

Experiența celor două zile ale programului:

Ziua 1, explorare Focus 10

În prima zi, vei învața să accesezi o stare de conștiință de bază la care Bob Monroe a făcut referire ca fiind Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Vei fi mereu în control și vei putea lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este poarta pentru accesarea multor altor stări de conștiință.

Vei învăța:

  • Cum să treci rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
  • Cum să practici tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
  • Cum să te eliberezi de  blocajele energetice și cum să atingi un echilibru mental
  • O tehnică puternică pentru vindecarea si echilibrarea emoțională, care a fost creată în urma cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
  • Cum să explorezi  Sinele Total și să accesezi resursele interioare

Ziua 2, explorare Focus 12

Folosind cunoștințele din prima zi, a doua zi vei învață cum să accesezi Focus 12, acest nivel fiind descris de Robert Monroe ca fiind  o „stare  de conștiință extinsă”. Focus 12 este o stare ideală pentru a primi răspunsuri la întrebări, a rezolva și a explora probleme/soluții la probleme, pentru manifestare și schimbarea tiparelor comportamentale. Vei putea stabili o legătură cu înțelepciunea ta interioară, cu Sinele tău, astfel încât informațiile și perspectivele primite să vină de la o sursă profundă de „cunoaștere” care există dincolo de mintea conștientă. Vei practică, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, în pregătire pentru trecerea voluntară în stări în afara corpului (Out of Body Experience).

Vei experimenta și vei învăța instrumente și tehnici suplimentare care pot fi  practicate pentru a continua explorarea conștiinței și pentru aplicarea lor de zi cu zi.

După o copilărie plină de întrebări despre identitatea mea și scopul meu pe această planetă, am început să explorez lumea spirituală cu entuziasm și curiozitate. Practica intensivă de tehnici yoga, în special a Hatha Yoga și Laya Yoga, m-a condus către o experiență care a schimbat radical viața mea în anul 2009 – explorarea în afara corpului (OBE).

Această experiență OBE mi-a deschis calea către dimensiuni non-fizice și stări extinse ale conștiinței. A fost un moment definitoriu în care am descoperit Monroe Institute și moștenirea lăsată de Robert Monroe umanității. Prin cărțile sale și informațiile împărtășite, am avut un ghid pe acest parcurs spiritual. Timp de peste 13+ ani, am explorat cu curaj și fascinație aceste dimensiuni non-fizice prin experiențele mele personale de OBE și explorare a conștiinței.

Participarea la programele rezidențiale ale Monroe Institute, precum Excursion, Syncreation, Gateway, Guideline, Lifeline, Starline1 și Timeline, mi-a oferit oportunitatea de a adânci și explora în mod constant dimensiunile non-fizice și de a înțelege mai multe despre “infinitul” din noi ca ființe. Fiecare experiență personală mi-a oferit libertatea de a trăi viața pe Pământ cu bucurie și fericire autentică.

În calitate de Trainer Certificat al Monroe Institute și de alte instituții, precum Heartmath Institute, Theta Healing și  Asociația de hipnoză,  am avut privilegiul de a lucra cu oameni din diferite medii și de a-i îndruma în călătoria lor de autodescoperire și de cunoaștere a sinelui. Această călătorie unică și profundă de explorare a stărilor de conștiință și a anatomiei spiritului uman m-a inspirat să devin un explorator al conștiinței și un cercetător pasionat al naturii noastre interioare.

Așadar, te invit cu căldură să te alături în această călătorie de autocunoaștere și să explorezi împreună cu mine minunata lume a conștiinței extinse! Într-un mod sigur și susținut, putem descoperi și integra înțelepciunea și luminile acestor dimensiuni superioare în viața noastră cotidiană.

Ești pregătit să explorezi și să cunoști adevărata ta ființă?

Vino să descoperim împreună tainele universului interior și să ne împlinim adevăratul potențial!

Te aștept cu drag la acest program revoluționar!

Ce spun participanții despre workshop-ul Explorarea Conștiinței?

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite