Monica Georgescu

Consilier de dezvoltare personală

Resilience Advantage Trainer – HeartMath Institute

Outreach Trainer & Local Chapter Leader – Monroe Institute

Institutul Monroe este o organizație non-profit cu o experiență de peste 50 de ani  în  cercetarea stărilor de conștiință extinsă.

Sunt Monica Georgescu  și am o experiență de peste 15 ani în lucrul și relaționarea cu oamenii, datorită funcțiilor de conducere și leadership pe care le-am avut de-a lungul carierei în diverse companii multinaționale. În anul 2017, la 42 de ani  am renunțat la funcțiile de conducere și am devenit trainer-formator, coach, încercând în acest fel să împărtășesc oamenilor experiența acumulată de-a lungul anilor. Am fost pasionată mereu de psihologie, de tot ceea ce înseamnă ființa umană și spiritul. Colaborând și interacționând cu foarte mulți oameni, mereu mă minunam, cât de diferiți suntem, unici, frumoși și plini de strălucire interioară. Imi doream foarte mult să cunosc cât mai multe despre viață și despre cine suntem noi.
Atunci când ești însetat de cunoaștere, universul începe să îți răspundă…
Din anul 2006 am început să practic intens Hatha Yoga și Laya yoga, utilizând metode și tehnici dezvoltate de maeștri din Orient.
În anul 2009 am avut prima experiență Out of Body și de atunci explorez intens lumile astrale și stările de conștiință extinsă.
În anul 2017 am urmat cursurile de Theta Healing avansat și am obținut certificarea pentru Theta Healing Practitioner.
Între anii 2017 și 2019 – am participat la toate programele  Institutului Monroe care s-au organizat în România – Explorarea Conștiinței, SyncCreation, Gateway, Guideline, LifeLine, Explorare 27, Starline 1.
Între anii 2018 și 2019 am participat la cursul pentru Outreach Trainer organizat de Institutul Monroe, având alături de mine formatori din cadrul institutului. În 2019 am obținut certificarea pentru Outreach Trainer, susținând examenul în USA  la Institutul Monroe.
În anul 2021 am urmat cursurile de Mindfulness avansat și am obținut certificarea pentru Mindfulness Practitioner.
În anul 2021 am participat la cursul Resilience Advantage trainer program organizat de Institutul de cercetare HeartMath având alături de mine formatori din cadrul institutului timp de 6 luni. Am obținut certificarea in decembrie 2021 susținând examenul direct la Institutul HeartMath.
În anul 2022 am urmat cursuri de formare avansata în tehnici de hipnoterapie, obținînd astfel certificarea de terapeut la Asociația de Hipnoză din Romania.
În anul 2022 am urmat cursuri de formare avansată  în tehnici de vindecare a traumelor folosind tehnica regresiei, tehnica de vindecare a copilului interior, tehnica yageriana, si multe alte tehnici care ne ajută în eliberarea emoțională și vindecarea traumelor. Cursurile de psihotrapie au fost sustinute de Asociația de Hipnoză din România.
Sunt pasionată de astrologie, human design și sunt un practician desavârșit al tehnicilor învățate! Cred cu tărie că 1 gram de practică valorează cât tone de terorie!
Drumul pe care am pornit nu se oprește aici, ci continuă, pentru că este posibil să nu îți ajungă o viață de om ca să întelegi ce înseamnă A FI , a trăi în Esența Ființei, în SINE.
Acum doresc să fiu alături de tine în cea mai frumoasă călătorie în care ai pornit!

11 ani
de experiență în explorarea astrală

500+
de ore de formare profesională și dezvoltare personală

500+
de persoane care au experimentat explorarea conștiinței

Începutul drumului_____________

Aveam 9 ani când am intrat pentru prima dată într-o biserică, singură, nefiind însoțită de cineva. Bunica mea era afară, aprindea niște lumânări, pentru că bunicul meu murise de curând. Eram destul de emoționată cănd am pășit înăuntru, pentru că știam că biserica este casa lui Dumnezeu. Pentru mine Dumnezeu era un bătrânel cu barbă albă, înțelept și tare bun. Am pășit în biserică și nu era nimeni acolo. Eu explodam de emoție, pentru că știam că o să mă întâlnesc cu ”bătrânelul”, doar am venit în casa lui. Pășeam încet să nu mă audă nimeni și aveam grijă ca nu care cumva să deranjez pe cineva. Parcă eram înțepenită de emoție, iar inima îmi bătea atat de tare, încât credeam că am să mor! În timp ce mă îndreptam spre altar, admiram toate picturile de pe pereți și încercam să înteleg scenetele. Ajungând în mijlocul capelei, mă gândeam că sunt pregatită să-l întâlnesc pe Dumnezeu, pentru ca eu așa credeam, ca El locuiește acolo în biserică. Dar, deodata, am simțit o dilatare, o stare de fericire și de sus, din mijlocul capelei a coborât o lumină care mă înconjura! Am rămas nemișcată, eram ca o stană de piatră! În acea lumină am trăit o stare extatică, plină de iubire, pe care nu am putut niciodată să o descriu în cuvinte! Nu știu cât timp am petrecut în acea stare, dar a părut o eternitate. Eram cât toată lumea și lumea era cât mine! Am savurat acel sentiment al iubirii și când am revenit din acea stare, am exclamat: Acesta este Dumnezeu! Da, l-am cunoscut când eram copil și a rămas un secret, doar între mine și El, pentru că nu am povestit nimănui ceea ce eu am trăit. Cumva credeam că nimeni nu mă va întelege, așa că am decis să nu împartășesc cu nimeni secretul meu!

În acel moment probabil că am plantat o samânță în mine, pe care de-a lungul vieții am tot udat-o, pentru că a reușit să deschidă floarea la lumina soarelui.

Copilaria și adolescența au fost pline de provocări și satisfacții în același timp, pentru că eram foarte curioasă despre tot ceea ce înseamnă viață. Mă interesau plantele, animalele, stelele și planetele, oamenii și eram mereu interesată să aflu de ce suntem noi aici? Cred că am înnebunit-o pe mama cu întrebări de genul: Dar cum venim noi pe pamant? Dar cum se nasc spiritele și mai ales cum se înmulțesc ele? Ce înseamnă viața după moarte? Dar ce este moartea? Cine este Dumnezeu? Nu cred că am primit vreodată un răspuns care să satisfacă nevoia mea de cunoaștere… Așa că nu aveam decât să caut și să aflu singură toate răspunsurile. Trăisem acea stare când eram copil și cumva știam că suntem mai mult decât acest corp fizic.

Am fost mereu o persoană competitivă, curajoasă, curioasă și mereu pusă pe acțiune. Imi plăcea foarte mult să citesc și să învăț ceva nou. Dacă nu făceam ceva în fiecare zi, mi se părea ca pierd timpul și că nu apuc să fac tot ceea ce îmi propuneam. Mereu conștiincioasa, am dorit să învăț și să am o carieră de succes, pentru că așa eram cumva împinsă de familie, de societate. Credeam că dacă am un statut social, am o realizare pe plan material, viața mea va fi una fericită. Chiar dacă mama mea mereu îmi spunea, ”vezi că nu luăm nimic cu noi când plecam din viața materială, ci doar ceea ce experimentăm”, nu prea întelegeam aceste cuvinte, poate nu cu nivelul de întelegere de acum.

Primul semn că era necesar să fac o schimbare_____________

Așadar, pusă pe treabă am urmat două facultăți și la 30 de ani, eram căsătorită, aveam o casă, o masină, un soț minunat și totuși …. NU ERAM FERICITĂNu aș putea descrie, dar parcă ajunsesem la capătul drumului și eu tot nu găsisem fericirea. Ceva lipsea, chiar dacă iubeam, eram iubită, tot lipsea ceva din suflet. O parte din mine plângea, dar nu știam de ce. Și ca să fie și mai dramatică viața mea, la 30 de ani m-am îmbolnăvit, boală care cu siguranță a fost un semnal de alarmă pentru mine, că trebuia să fac ceva cu sufletul meu.

În această stare, am luat decizia să fac schimbări majore în viața mea și am început să mă întreb de ce m-am îmbolnăvit? Am început să studiez toate cărțile existente despre cauzele emoționale ale bolilor și am început să lucrez la starea mea emoțională, ca să mă pot vindeca. Și pentru că în astfel de momente nu ești niciodată singur, ghizii te ajută și te călăuzesc, au aparut în viața mea persoane care m-au ajutat sa trec peste această perioadă și m-au ajutat să mă vindec fără operații și medicamente. Am urmat un tratament naturist și homeopat și zilnic meditam, încercând să schimb tiparul din subconștientul meu care generase acea boală. Și după aproximativ 1 an de zile, m-am vindecat complet. Tot în această perioadă am început să practic yoga. Eram în anul 2006 și am început să studiez anatomia sufletului. Toate informațiile pe care le aflam mi se păreau fascinante. Practicam aproximativ 4 ore pe zi yoga și meditație. Stăteam cu orele cufundată în meditatie și în stare de pace și iubire. Pe zi ce trecea, simțeam transformările interioare și mai ales întelegeam tot ceea ce înseamnă corpurile noastre energetice și ceea ce este dincolo de corpul fizic. Dar anumite lucruri le întelegeam mental, rational, altele le simțeam energetic. Citeam din trei cărti în paralel, pentru că mi se părea că 30 de ani am dormit și de abia acum m-am trezit dintr-un somn adânc și profund. Și toate erau în fața mea, dar nu le vedeam, am crezut ca am fost oarbă, dar de fapt nu aprinsesem lumina.

Dar în timp ce eu tot practicam și eram însetată să cunosc cine sunt, care este sensul vieții mele, universul a răspuns căutărilor mele..

Care a fost declanșatorul transformării mele? Prima experiență Out of Body____

În anul 2009 am avut prima experiență Out of Body, de ieșire în afara corpului. Adică am experimentat o stare de conștiință extinsă, care îți permite cu corpul energetic să călătorești în anumite dimensiuni non-fizice, fiind perfect lucid. A fost o experiență care mi-a transformat viața, pentru că până atunci doar citisem despre aceste explorări non-fizice, dar nu mi-aș fi imaginat că voi trăi un astfel de fenomen. Este adevarat că toată viața mi-am amintit visele pe care le aveam noaptea și mai mereu eram conștientă că eram în vis, dar niciodată nu avusesem o astfel de experiență în afara corpului, Out of the body (OBE). În momentul în care ești conștient ca exiști și fără corp, că ești pură energie și conștiință, îți învingi toate temerile și fricile. Nu îți mai este teamă de moarte, știi că exiști și după ce vei părăsi acest plan. Vei înțelege că MOARTEA este doar o tranziție a conștiinței într-o altă stare! Oricât de mult citești în cărți, nu poți SĂ ȘTII cu ADEVĂRAT decât atunci când experimentezi acest lucru. 

''Întâlnirea'' cu Robert Monroe_______________

Eram fascinată de tot ce mi se întâmpla și am început să explorez! În acel moment am aflat de Robert Monroe și de Institutul Monroe, pentru că am început să citesc toate informațiile existente la acel moment, despre ce înseamnă experiența de extracorporalizare Out of the Body Experience. Când am început să studiez cărțile lui Bob, mi-am dat seama câte lucruri erau similare cu experiențele mele. Unele explorări, descrise de el, le trăisem și eu. Chiar am explorat anumite planuri și stări de ieșire din corp sau de reîntoarcere în corp, exact așa cum le descria și el în cărțile publicate.

Deci era real fără îndoială! Explorările mi-au dovedit acest lucru, pentru că am reușit să confirm anumite explorări cu realitatea fizică. Însă nimic nu se poate compara cu stările pe care le trăiești în aceste călătorii: libertate totală, nu ai corp, ești ușor și te poți deplasa cu viteza ”gândului”, pentru că deplasarea în aceste stări se realizează prin intenție. Ai confirmarea că ești mai mult decât corpul tău fizic!

De peste 11 ani de când experimentez aceste explorări în afara corpului, cred că am reușit să cunosc mai multe informatii despre anatomia spiritului, decât dacă aș fi citit 1000 de cărti. Iar, la un moment dat, începi să te obișnuiești cu mediul, cu entitățile energetice, cu modalitatea în care comunici cu ele…și ești LIBER, nu ești constrâns de nimic! POȚI CĂLĂTORI ORIUNDE ÎN INFINITUL CONȘTIINȚEI!

Informatiile împărtășite de Robert Monroe m-au ajutat enorm, pentru că am reușit să fac salturi majore în explorările mele și să ating stări și mai profunde ale conștiinței. Am ținut și eu un jurnal așa cum făcea Bob și sper ca în curând să reușesc să public cartea pe care am început să o scriu, pentru că este foarte important să împartășim aceste experiențe. Prin informațiile pe care le punem la dispoziție este posibil să trezim impulsul curiozității altor oameni, putem fi o sursă de inspirație pentru ei.

Tot timpul îi spuneam soțului meu, că eu voi strânge bani și într-o zi voi ajunge la Institutul Monroe, pentru că în România nu găsisem un laborator de cercetare pentru astfel de stări Out of the Body. De altfel, timp de 10 ani nu am împărtășit cu nimeni aceste experiente, în afară de soțul meu, care mă întelegea, el fiind un căutator spiritual mult mai împătimit decât mine. De fapt, el a fost cel care mi-a deschis calea către revelarea Sinelui!

Eu încercam să ajung la institut în acea perioadă, iar primele programe în România au fost susținute în anul 2009, exact anul în care eu am avut prima experiență de ieșire în afara corpului. Dar, ori de câte ori căutam pe internet informații despre produsele Hemi-Sync® și programele de la institut, mereu îmi apăreau pe pagina doar site-urile din America. Dacă nu este momentul potrivit să ai acces la informație, cu siguranță nu vei ajunge la acea informație.

În anul 2017 am primit un mesaj online despre programele de la institut susținute în România. A fost ca un șoc pentru mine! M-am înscris la primul program Excursia, iar trăirile au fost extraordinare! În setea mea de cunoaștere în anul 2018, m-am înscris la toate programele rezidențiale care erau disponibile: Gateway, Guideline, LifeLine, Explorare 27! Nu vă pot împartăși doar pe această pagină toate experiențele pe care le-am trăit și cunoașterea pe care am dobândit-o! Tot ceea ce trăisem prin explorările Out of the Body, a fost ridicat la un alt nivel! Aveam nevoie de această cunoaștere ca să mă eliberez cu adevărat și să înteleg ce înseamnă BUCURIA de a TRĂI, ce înseamnă să fiu cu adevărat FERICITĂ și mai ales să înteleg CINE SUNT și care este SENSUL VIEȚII MELE. Și strălucirea interioară vine tocmai din această cunoaștere! Lumea nu se face mai frumoasă, ci tu o privești cu alți ochi, din altă perspectivă! Dacă tu strălucești și ea strălucește! Lucruri pe care le înțelegeam mental, dar nu le trăisem cu adevărat! 

Mă bucur că am avut deschiderea, curiozitatea si curajul, în această viață, de a cunoaște cine sunt cu adevarat și de a porni această călătorie a regăsirii de sine!

Am avut sete de cunoaștere și m-am abandonat într-o credință totală că într-o zi voi afla!

Și până la urmă mi-am găsit „Calea către Fericire”!

Și tu poți afla, trebuie să îți dorești acest lucru și să începi să acționezi, pentru că dorința fără acțiune, rămâne doar o dorință!

De ce să pornești și tu pe această cale?_____________

Cred cu adevărat că și tu ai aceleași posibilități de a te dezvolta pe tine însuți, experimentând stări de conștiință, care îți permit să răspunzi la întrebarea –  ‘CINE SUNT EU?’. Institutul Monroe îți oferă instrumentele necesare pentru a experimenta și explora anatomia spiritului uman și a diferitelor stări de conștiință. Este o cale directă, iar dacă esti cu adevărat curios, motivat și dacă iti doresti, poți ȘTI, CINE EȘTI cu Adevărat!!

Explorează conștiința și vei găsi esența ta, pură divină! Experimentează și înțelege de ce ai ales această experiență pe această planetă, află care este planul sufletului tău, activează-ți puterea ta interioară! Oferă-ți șansa să trăiești această viață, cunoscând prin propria ta experiență ce este CONȘTIINȚA.

Misiunea mea: să fiu alături de tine pe 'Calea către Fericire'

Voi fi fericită să fiu alături de tine în cea mai importantă călătorie a ta, aceea de a-ți cunoaște SINELE și de a afla răspunsuri la întrebarea ‘CINE SUNT EU?’, să îți împărtașesc experiența mea și să încerc să te ghidez! Dar ține minte, că întotdeauna experiența ta este unică, iar răspunsurile sunt doar pentru TINE.

Sunt născută în București, sunt licențiată în Informatică Economică la Academia de Studii Economice din București, sunt îndrăgostită de sport, pictură, muzică, natură, munte și cel mai important, îndrăgostită de FIINȚE, VIAȚĂ și de această Planetă!

Viața este Bucurie, pentru că Viața este Jocul DIVIN!

Am trăit experiențe de neuitat alături de oameni minunați!

Vino la programele noastre, pornește pe calea către fericire!

Workshop Excursie

Workshop Opening the Heart

Workshop Create a Positive Future

Workshop Exploring Out of Body

Workshop Healing your Soul

Workshop Exploring Higher Self

Încearcă exercițiile noastre gratuite și convinge-te de efectul lor!

Experimentează tehnologia Hemi-Sync®! CoCreating Unity  și Expressing Gratitude sunt exerciții audio cu ghidare în limba engleză. Vă recomandăm să le ascultați în căști într-un loc confortabil, liniștit, unde vă puteți interioriza, astfel încât să beneficiați de efectele Hemi-Sync®.

Va recomandăm să NU ascultați aceste exerciții când sunteți la volan, în mers, sau dacă aveți contraindicații din punct de vedere medical (dacă suferiți de epilepsie sau depresie, puteți asculta aceste exerciții numai cu recomandarea medicului).

Folosiți aceste exerciții atunci când doriți să vă relaxați, să vă îmbunătățiți starea, să va ridicați nivelul vibrație a energiei, să vă vitalizați  și să explorați energia binefăcătoare a recunoștinței!

 

Copyright Institutul Monroe®

Alege să faci primul pas!

Așteptam cu drag mesajele voastre!