Pastila de Hemi-Sync®, eveniment gratuit


Ce este Pastila de Hemi-Sync®?

Pastila de Hemi-Sync® este un eveniment gratuit dedicat celor care doresc să experimenteze tehnologia Hemi-Sync® sau SAM® și celor care doresc să continue practica spirituală dupa finalizarea workshop-urilor.

Cu ajutorul tehnologiei Hemi-Sync®, participanții vor explora  stări de conștiintă extinsă și vor experimenta exerciții pentru ridicarea vibrației precum: Gratitude Experience, Forgiveness, Unconditional Love, Chakra Balance, Healing, Relaxing și multe alte exerciții.

Exercițiile de grup sunt foarte puternice deoarece propulseaza și dau suport energetic explorarilor participanților, astfel încât experiențele sunt mereu spectaculose.

Pentru a participa la acest eveniment este necesar să te înscrii pe grupul privat de facebook  – Pastila de Hemi-Sync®.

https://www.facebook.com/groups/1749088751894733

Care sunt obiectivele evenimentului?

  • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
  • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
  • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
  • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total
  • Practică spirituală periodică alaturi de zeci de oameni minunati care au pornit pe drumul descoperirii de sine

Detalii eveniment:

Evenimentul este dezvoltat de Monica Georgescu – Outreach Trainer & Local Chapter Leader Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

  • Durata evenimentului: 1,5 – 2,5 ore lunar în fiecare zi de miercuri începând cu ora 20:00.
  • Exerciții incluse în program: 1 sau 2 exercitii audio de aproximativ 40-50 de minute fiecare
  • Evenimentul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ENGLEZA
  • Locația: online pe ZOOM

Prerechizite:

Este necesar ca înainte de începerea workshop-ului, participanții să audieze exercițiul introductiv, astfel încât să se obișnuiască cu frecvențele. Acest exercițiu se va asculta în căști, într-un loc confortabil, liniștit, pentru a beneficia de efectele exercițiului. Exercițiul nu se ascultă mergând sau atunci când conduceți mașina. Acest program nu este recomandat celor care suferă de epilepsie sau depresie. Aceste persoane pot participa la program numai cu recomandarea medicului.

Link exercitiu introductiv: Introducere în Hemi-Sync®

Prerechizite transmisie online:

-Se recomandă logarea pe zoom – pe platforma online cu un calculator, utilizând opțiunea „Join with computer audio„

-Se recomandă utilizarea unor căști audio care sa fie stereo și să acopere urechea (nu este obligatoriu, însă experiența sunetului este mult mai bună cu astfel de căști)

-Pe durata evenimentului participanții trebuie să nu fie deranjați, să stea într-un loc confortabil, astfel încăt să se poată relaxa, interioriza și să beneficieze la maxim de aceste exerciții audio speciale

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Participanții experimentează o secvență de unul sau două exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective, ei fiind capabili să lucreze la propriile probleme, să se angajeze în vindecarea de sine, să caute îndrumări și să experimenteze iubirea necondiționată. Programul este destul de intens, dar de obicei participanții se relaxează profund, se simt echilibrați emotional, re-energizați la nivel fizic si simt o stare de bine, de fericire, de euforie.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât participanții înțeleg scopul și știu la ce să se aștepte. În timpul exercițiilor, participanții se află într-o poziție confortabilă si toți ascultă exercițiile prin căști stereo. Transmisia se va realiza online. După fiecare exerciţiu paricipanții vor avea posibilitatea să reflecteze asupra experienţelor trăite, să le împărtăşească cu persoanele din grup sau să le scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Beneficiile programului

Relaxare fizică profundă
Reducerea stresului
Mai multă energie in fiecare zi
Somn îmbunătățit
Vindecarea / echilibrarea emoțională
Meditații îmbunătățite
Mai mare sincronicitate în fiecare zi

Eliberarea temerilor și a credințelor limitative
Acces la îndrumare interioară
Concentrare sporită și capacitate de învățare
O mai bună cunoaștere a Sinelui Total
Intuiție și creativitate sporită
Perspective cu privire la problemele din viață

Ce spun participanții despre evenimentul Pastila de Hemi-Sync®?


Înscrie-te acum!
Beneficiază de acest eveniment gratuit!

Vino să explorezi! Nu te costă nimic, doar câteva ore din timpul tău!
Este timp pe care îl vei investi în tine, în transformarea ta personală!