Antrenează-ți creierul. Crește reziliența emoțională. Gestionează stresul zilnic.

Programul Explorarea Conștiinței

Descoperă cum poți obține o stare relaxantă, revigorantă energetic, echilibrată emoțional și explorează stări meditative profunde în doar câteva minute.

Oamenii în ziua de azi se confruntă cu o problemă reală. Deși au uneori capacitatea de a gestiona stress-ul de zi cu zi, nu găsesc acea metodă rapidă care îi pot ajuta să-și crească reziliența emoțională și să facă față stresului în fiecare zi.

Sunt prea multe opțiuni, unele fără rezultate concrete, altele cer prea mult timp, ceea ce îi frustrează.

Institutul Monroe a dezvoltat o metodă revoluționară prin care poți atinge o stare de coerență superioară la nivelul creierului, o stare de bază pentru echilibrului emoțional, metal și fizic.

Institutul Monroe este institut de cercetare a conștiinței din SUA și a brevetat tehnologia Hemi-Sync.

Ce este Hemi-Sync?
Hemi-Sync® (prescurtarea de la Hemispheric Synchronization – „sincronizarea emisferelor”) este o tehnologie de ghidare audio care te conduce de la starea de veghe la relaxare profundă, la stări de conștientizare extinse și, în final, la dimensiuni neexplorate ale conștiinței. Hemi-Sync® folosește semnale audio complexe, multistratat, care acționează împreună pentru a crea o rezonanță la nivelul creierul, prin modificarea tiparelor predominate a undelor cerebrale cu scopul de a induce stări specifice de conștiință extinsă.

Cu tehnologia Hemi-Sync® ambele emisfere ale creierului sunt aduse într-o stare de sincronizare, astfel încât ele pot lucra eficient împreună într-o stare coerentă, integrată la nivelul creierului. Tehnologia Hemi-Sync® vă permite să accesați ușor, rapid și în siguranță și să mențineți stări specifice de conștiință pentru perioade îndelungate de timp.