Workshop Explorarea Conștiinței

Program dezvoltat de Monroe Institute

24-25 iunie la sală în București
Dată limită pentru înscriere 20 iunie 2023

Înscrie-te acum!

Trimite

Ce este workshop-ul Explorarea Conștiinței?

„Explorarea Conștiinței„ este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală. Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, vei experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine!

Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Este un workshop experiențial dedicat celor care doresc sa exploreze interiorul ființei, spectrul conștiinței, corpurile energetice și mai ales celor care doresc să învețe instrumente de explorare a conștiinței.

Prin conștinetizarea a ceea ce este ființa dincolo de corpul fizic, te vei elibera de credințele limitative, de temeri și frici, de tipare comportamentale nedorite și mai ales de frica de necunoscut!

Care sunt obiectivele workshop-ului?

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
 • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Detalii workshop:

Workshop-ul este dezvoltat de Institutul Monroe Institute având la bază tehnologia Hemi-Sync®.

 • Durata workshop-ului: 2 zile, de la 14:00-21:30
 • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: un spațiu amenajat special pentru astfel de evenimente
 • La workshop vei primi: manuale, echipamente audio
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
 • Grupa: 12 locuri

 

 • Preț: 150 EUR 

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite

Cum se va desfașura programul?

Programul este experiențial și participativ și de obicei se desfășoară în grupuri mici. Vei experimenta alături de alți participanți o secvență de opt exerciții Hemi-Sync, majoritatea cu ghidare verbală. Toti participanții ascultă un exercițiu în același timp, dar fiecare va avea un set unic de experiențe și perspective.

Vei fii capabil/ă să lucrezi la propriile probleme, să te angajezi în vindecarea emoțională/mentală, să cauți îndrumări și să afli mai multe despre Sinele lor Total.

Programul este destul de intens, te vei se relaxa profund, te vei simți echilibrat emotional, energizat la nivel fizic , vei atinge stări meditative profunde.

Fiecare exercițiu audio este prezentat astfel încât vei înțelege scopul și vei ști la ce să te aștepți. În timpul exercițiilor participanții se află într-o poziție confortabilă pe o saltea de aer și toți ascultă exercițiile prin căști stereo. După fiecare exerciţiu vei avea posibilitatea să reflectezi asupra experienţelor trăite, să le împărtăşești cu persoanele din grup sau le poți scrie într-un jurnal, ceea ce va facilita înţelegerea semnificaţiilor profunde ale informaţiilor descoperite şi asimilarea lor în mintea conştientă.

 

Împărtășirea experiențelor este întotdeauna opțională, dar participanții sunt încurajați să facă acest lucru, deoarece acest lucru contribuie foarte mult la învățarea și experiența tuturor.

Cu ajutorul unui echipament, pentru un timp scurt, vei putea să monitorizezi undele cerebrale și predominanța emisferelor cerebrale, înainte și dupa exerciții. În urma informațiilor obținute, îți vei putea crea un program de dezvoltare pentru un anumit profil de  unde cerebrale.

Beneficiile workshop-ului

Relaxare fizică profundă

Calitate și claritate mentală

Reducerea stresului

Mai multă energie în fiecare zi

Somn îmbunătățit

Rezolvarea eficientă a problemelor

Conștientizare extinsă

Vindecarea / echilibrarea emoțională

Meditații îmbunătățite

Mai mare sincronicitate în fiecare zi

Intuiție și creativitate sporită

Perspective cu privire la problemele din viață

Eliberarea temerilor și a credințelor limitative

Acces la îndrumare interioară

Concentrare sporită și capacitate de învățare

O mai bună cunoaștere a Sinelui Total

Experiența celor două zile ale workshop-ului:

Ziua 1, explorare Focus 10

În prima zi, vei învața să accesezi o stare de conștiință de bază la care Bob Monroe a făcut referire ca fiind Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Vei fi mereu în control și vei putea lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este poarta pentru accesarea multor altor stări de conștiință.

Vei învăța:

 • Cum să treci rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să practici tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să te eliberezi de  blocajele energetice și cum să atingi un echilibru mental
 • O tehnică puternică pentru vindecarea si echilibrarea emoțională, care a fost creată în urma cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
 • Cum să explorezi  Sinele Total și să accesezi resursele interioare

Ziua 2, explorare Focus 12

Folosind cunoștințele din prima zi, a doua zi vei învață cum să accesezi Focus 12, acest nivel fiind descris de Robert Monroe ca fiind  o „stare  de conștiință extinsă”. Focus 12 este o stare ideală pentru a primi răspunsuri la întrebări, a rezolva și a explora probleme/soluții la probleme, pentru manifestare și schimbarea tiparelor comportamentale. Vei putea stabili o legătură cu înțelepciunea ta interioară, cu Sinele tău, astfel încât informațiile și perspectivele primite să vină de la o sursă profundă de „cunoaștere” care există dincolo de mintea conștientă. Vei practică, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, în pregătire pentru trecerea voluntară în stări în afara corpului (Out of Body Experience).

Vei experimenta și vei învăța instrumente și tehnici suplimentare care pot fi  practicate pentru a continua explorarea conștiinței și pentru aplicarea lor de zi cu zi.

Ce este tehnologia Hemi-Sync?

Hemi-Sync® (prescurtarea de la Hemispheric Synchronization – „sincronizarea emisferelor”) este o tehnologie  de ghidare audio care te conduce de la starea de veghe la relaxare profundă, la stări de conștientizare extinse și, în final, la dimensiuni neexplorate ale conștiinței. Hemi-Sync® folosește semnale audio complexe, multistratat, care acționează împreună pentru a crea o rezonanță la nivelul creierul, prin modificarea tiparelor predominate a undelor cerebrale cu scopul de a induce stări specifice de conștiință extinsă.

Cu tehnologia Hemi-Sync® ambele emisfere ale creierului sunt aduse într-o stare de sincronizare, astfel încât ele pot lucra eficient împreună într-o stare coerentă, integrată la nivelul creierului. În viața de zi cu zi, sincronizarea emisferelor are loc în mod natural, dar numai la întâmplare și pentru scurte perioade de timp. Tehnologia Hemi-Sync® îți permite să accesezi ușor, rapid și în siguranță și să menții stări specifice de conștiință pentru perioade îndelungate de timp.

Sunt Monica Georgescu, Trainer acreditat Monroe Institute! Vino alături de noi ca să descoperim misterele universului!

Experiențele mele de când eram copil, m-au făcut să mă întreb, cine  SUNT EU?… Întotdeauna căutam răspunsuri la alți oameni, la părinții mei, în natură, la animale, în  viața de zi cu zi, încercând să înțeleg DE CE SUNT AICI și ce fac pe această planetă?

Plină de  entuziasm și curioasă am vrut să cunosc cât mai multe despre spiritul uman. Am început să practic yoga și după câțiva ani  de practică intensivă de Hatha Yoga și Laya Yoga, am avut prima  experiență spirituală care mi-a influențat complet viața și părerea mea despre CINE SUNTEM. În 2009 am avut prima experiență OBE (explorare în afara corpului) și de atunci am explorat multe dimensiuni non-fizice și stări extinse ale conștiinței. Acela a fost momentul în care am aflat despre TMI – The Monroe Institute și moștenirea lui Bob lăsată omenirii. Practic, Bob a fost ca un ghid pentru mine, pentru că m-a ajutat prin intermediul informațiilor împărtașite prin cărțile sale, să ajung la experiențe spirituale mai profunde. Timp de aproape 10 ani am explorat dimensiuni non-fizice  prin OBE și am încercat să înțeleg din ce în ce mai adânc ființa umană și anatomia spiritului. Timp de mai mulți ani, am studiat diferite căi spirituale, tehnici, tratate de astrologie, încercând întotdeauna să-mi cunosc SINELE și să-mi îmbogățesc experiențele, practicând în fiecare zi.

Participarea la aproape toate programele rezidențiale TMI (Excursion, Syncreation, Gateway, Guideline, Lifeline, Starline1, Timeline)  mi-a oferit ocazia să aprofundez, să explorez și să înțeleg mai multe despre dimensiunile non-fizice și, de asemenea, despre „infinitul” din NOI ca ființe. Toată cunoșterea pe care am dobândit-o prin experiențele personale îmi oferă LIBERTATEA, BUCURIA ȘI FERICIREA de a-mi trăi viața pe pământ.

Cred cu adevărat că fiecare dintre noi avem aceleași posibilități de a ne dezvolta pe noi înșine, explorînd și experimentând stări de conștiință care ne permit să răspundem la întrebarea –  CINE SUNTEM NOI? Iar TMI ne oferă instrumentele pentru a experimenta și explora anatomia spiritului uman și a diferitelor stări de conștiință! Este o cale directă, iar dacă suntem cu adevărat curioși, motivați și dacă ne dorim, putem CUNOAȘTE, CINE SUNTEM cu adevărat!

Fiind Trainer Certificat Outreach TMI, Trainer certificat Heartmath Institute,Trainer Certificat Theta Healing, Mindfulness Practitioner, Hipnoterapeut, Astrolog, practicant  Yoga de 14 ani, persoană care a lucrat timp de 15 de ani în funcții de conducere în companii multinaționale fiind mereu alături de oameni,  voi fi fericită să fiu în alărturi de cei care se află în cea mai importantă călătorie a lor,  aceea de a-și cunoaște  SINELE și de a afla răspunsuri la întrebarea CINE SUNT EU?

Sunt născută în București,  licențiată în Informatică Economică la ASE, sunt îndrăgostită de sport, pictură, muzică, natură, munte și cel mai important, îndrăgosită de toate FIINȚELE, de această Planetă și de SINE!

Ce spun participanții despre workshop-ul Explorarea Conștiinței?

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

Trimite