DEC Dolphin Energy Club

Energia vindecătoare a delfinilor

Ce înseamnă clubul DEC Dolphin Energy Club?

Clubul DEC, este o grupare din care fac parte zeci de persoane care oferă ajutor celor care au nevoie de sesiuni de stimulare a vindecării. Vindecările energetice la distanță sunt realizate de către membrii grupului prin realizarea unui exercițiu specific Hemi-Sync®, care le permite să exploreze o stare specifică de conștiință și să direcționeze energie vindecătoare către cei în suferință.

De ce se numește Dolphin Energy Club? Deoarece se cunoaște de foarte mult timp că delfinii ne pot ajuta în stimularea vindecării, iar energia lor binefăcătoare a fost integrată în acest exercițiu Hemi-Sync® special creat pentru sesiuni de vindecare/echilibrare energetică.

Cum a fost înființat clubul și cum a fost dezvoltat acest exercițiu special Hemi-Sync®?

Nancy Penn Monroe, soția lui Robert Monroe a fost ințiatoarea ideii de a crea acest club de vindecători energeticieni în anii ‘90, atunci când ea a trecut printr-un moment dificil al vieții sale. Ea s-a luptat cu o boală severă și a folosit ca metodă de stimulare a vindecării, energia delfinilor. În urma rezultatelor obținute, Robert Monroe a decis să realizeze un exercițiu Hemi-Sync® care să ajute omenirea în procesul de autovindecare/vindecare.

El împreună cu echipa de la institut, a colaborat cu mai mulți vindecători energeticieni (șamani, bioenergeticieni) la crearea exercițiului special Hemi-Sync® DEC. Acest exercițiu conține un mix specific de frecvențe bazat pe tiparul undelor cerebrale ale vindecătorilor energeticieni (șamani, bioenergeticieni) monitorizate în timpul sesiunilor de vindecare.
Persoanele care ascultă exercițiul DEC explorează o stare de conștiință modificată prin care pot stimula vindecarea. Cu ajutorul frecvențelor și folosind ca instrument mental de direcționare și echilibrare a energiei – delfinul, vindecătorii energeticieni reușesc să realizeze sesiuni de stimulare a vindecării pentru cei care au nevoie, de la distanță.
Oricine dorește să stimuleze vindecarea poate folosi acest exercițiu, echilibrând astfel energia la nivelul corpului fizic, emoțional și mental. Este un exercițiu regenerator, revigorant, vindecător și îl putem folosi ori de câte ori avem nevoie pentru vindecarea noastră.

Daca dorim să lucrăm cu acest exercițiu pentru o persoană aflată în suferință, putem face acest lucru, dar numai după ce avem acordul persoanei respective.

Descarcă gratuit exercițiul Hem-Sync pe care îl poți folosi pentru propria ta vindecare/echilibrare energetică: descarcă de aici.

Pentru vindecările realizate la distanță de către membrii clubului DEC se folosește un alt exercițiu.

Cum poți deveni membru al clubului DEC?

Pentru a deveni membru al clubului DEC, este necesar să plătiți cotizația anuală și să achizitionați exercițiul special creat pentru sesiunile de vindecare. Cotizația anuală pentru membrii clubului DEC, este de 65 de RON, taxă care acoperă cheltuielile de coordonare și funcționare a clubului. Exercițiul îl puteți găsi pe site-ul www.hemi-sync.ro. 

După achiziționare este necesar să transmiteți un email pentru înscriere în club către coordonatorul Clubului DEC din România:

D-na Ibi Mazurek, email:mazurekibolya@yahoo.com; Tel:0742995971

Ce responsabilități au membrii clubului DEC?

 

Oricine poate deveni membru DEC și poate folosi exercițiile pentru sine sau pentru orice vietate în suferință.

Însă, există o regulă de bază: oferim ajutor doar celor care îl solicită. Întotdeauna membrii clubului DEC vor cere acordul persoanelor care doresc vindecare. Pentru persoanele aflate în comă, părinții sau rudele apropiate pot da acordul în numele celor aflați în suferință. Se pot folosi sesiuni de echilibrare energetică și pentru persoanele aflate în fază terminală.

Ajutorul pentru vindecare energetică este oferit de membrii clubului la cerere, în mod gratuit, membrilor DEC, prietenilor, familiilor, precum și altor persoane aflate în suferință.

Solicitările de vindecare se vor transmite coordonatorului Clubului DEC: D-na Ibi Mazurek, email:mazurekibolya@yahoo.com; Tel:0742995971. Solicitarea de vindecare trebuie să conțină: numele persoanei care cere ajutorul DEC, orașul unde se află persoana și problema pentru vindecarea căreia se cere ajutor.

Ca membru al Clubului Energia Delfinului veți primi 2 exerciții Hemi-Sync® DEC:

  • Exercițiul 1 – oferă mijloace pentru a învăța metodele și tehnicile DEC și conține o meditație de vindecare ghidată pe care o puteți utiliza pentru beneficiul propriu ori de câte ori doriți. O puteti descărca de aici.
  • Exercițiul 2 – conține o meditație de vindecare concepută pentru a oferi ajutor în vindecarea celor care solicită vindecare DEC

Tot ca membru DEC este necesar să vă dați acordul pentru următoarele:

  • sunteţi de acord să utilizaţi DEC doar pentru cei care solicită ajutor;
  • sunteţi de acord să vă folosiţi capacităţile de vindecare pe parcursul anului în care aveţi statut de membru DEC pentru a-i ajuta pe cei care v-au fost propuşi de coordonatorul clubului DEC;
  • sunteţi de acord să trimiteți un raport coordonatorului DEC cu orice modificări sau îmbunătăţiri măsurabile referitoare la starea de sănătate al solicitantului, pe perioada de timp stabilită pentru susţinerea procesului de vindecare;
  • sunteţi de acord să trimiteți un raport coordonatorului DEC privind schimbările în propria voastră stare fizică şi psihică, care rezultă din aplicarea tehnicilor DEC;
  • Ca membru DEC puteţi prezenta coordonatorului Clubului DEC orice cerere de vindecare (inclusiv a voastră proprie) cu condiţia ca solicitantul să fi cerut astfel de ajutor;

Dacă doriți o sesiune de vindecare/echilibrare energetică, vă rog să îmi transmiteți o solicitare folosind formularul de contact.

Informaţii suplimentare:

https://www.monroeinstitute.org/community/dolphin-energy-club

Experiența celor care au solicitat ajutorul clubului DEC

Ia legătura cu noi! Suntem aici ca să te ajutăm!